Skip to content
wuxing5elements

Benestar a Andorra

tecniques per al benestar a andorra

Andorra és un entorn privilegiat situat al bell mig dels Pirineus, envoltat de muntanyes i natura, amb una gran oferta lúdica i cultural, i amb un gran ventall de serveis amb els quals ara s’afegeixen els tractaments de medicina tradicional xinesa com són l’Acupuntura, Tuina, Qi Gong, Fitoteràpia i consells en alimentació segons la visió de la Medicina tradicional xinesa. I que us proposa de Wu Xing per recuperar el vostre benestar?

  • Tractaments per alleugerir el dolor.
  • Acompanyar en la gestió de l’estrès, la frustració i l’ansietat.
  • Complementar el tractament en la recuperació de lesions.
  • Ajudar a superar l’insomni
  • Massatges, meditacions, txikung, bols tibetans… Un temps que us dedicareu a vosaltres.

Amb l’acupuntura juntament amb les altres eines de la medicina tradicional xinesa, ajudem a les persones a la prevenció de la seva salut i el seu benestar. A equilibrar les seves energies, per poder gestionar millor les seves emocions.

L’acupuntura us ajudarà a superar bloquejos energètics, però si no us sentiu còmodes amb les agulles, deixeu-vos ajudar a recuperar el benestar amb el Tuina o amb les vibracions dels bols tibetans.

Wu xing 5 elements Andorra ofereix serveis de qualitat, amb la màxima professionalitat, perquè recuperis el tresor del benestar.

No deixeu passar l’experiència de fer un viatge sonor, deixant-vos anar amb els harmònics i les vibracions dels bols tibetans.

Quan arribi el bon temps, no us podeu perdre els tallers de Qi gong (Txikung) i Taitxí a la natura, en aquest indret privilegiat que és Andorra.